Friday, February 10, 2012

κ. Πρωθυπουργέ

συνέχεια από εδώ

Αποτύχατε και θα πρέπει να μεθοδεύσετε την επιστροφή σας στους τομείς που γνωρίζετε καλά.

Λανθασμένα εκτιμήσατε τη βοήθεια που θα σας προσέφεραν οι πολιτικοί αρχηγοί, φθαρμένοι πολιτικά με μικρή εκτίμηση στο εκλογικό σώμα και με ποσοστά προτίμησης συνεχώς μειούμενα.

Σας δόθηκε χρόνος για διαπραγμάτευση αλλά παρά την υπερκομματική? υποστήριξη δεν τα καταφέρατε.

Αν παραμείνετε θα επιφέρετε περισσότερα δεινά στη Χώρα, στους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους και τους μικροεπιτηδευματίες.
Η Χώρα απειλείται, ευτελίζεται και οδηγείται στην καταστροφή.

Από τη θέση που είστε δώστε λίγο χρόνο για ανανέωση του πολιτικού προσωπικού της Χώρας τουλάχιστον των μεγάλων κομμάτων και μετά εκλογές.

H συσσώρευση χρήματος από τους εργοδότες με τις περικοπές μισθών και εισφορών εις βάρος των εσόδων του υπερχρεωμένου κράτους και των ασφαλιστικών ταμείων είναι πράξη εσχάτης προδοσίας.

Αποκαλύψτε αυτούς που ευθύνονται και δρομολογείστε διαδικασίες τιμωρίας πέραν των πολιτικών ευθυνών που θα αποδώσει ο Ελληνικός Λαός όταν έρθει η ώρα.

Ζητείστε συγγνώμη για το μερίδιο της αποτυχίας που σας αναλογεί.

Labels:

3 Comments:

At 11 February, 2012 , Blogger ΤΑΣΟΣ said...

«αν υιοθετηθεί το πακέτο των μέτρων που προτείνει η τρόικα, είναι βέβαιο ότι η απόλυτη φτώχεια στην Ελλάδα θα οδηγηθεί πιθανότατα σε κοινωνική έκρηξη».

Χάρης Καστανίδης

 
At 12 February, 2012 , Blogger ο δείμος του πολίτη said...

Κι όμως ξέρουμε καλά ότι δεν απέτυχε. Από την αρχή σημειώναμε ότι αυτός ήταν ο ρόλος του. Γνωρίζαμε ότι η σύμβαση θα απαιτούσε και νέα σκληρότερα μέτρα.

 
At 12 February, 2012 , Blogger ΤΑΣΟΣ said...

deimo πράγματι φαίνεται να επιτυγγάνει το σκοπό της η κυβέρνηση? Παπαδήμου (υπογραφή δανειακής σύμβασης, PSI, κ άλ.).
Πολλοί ήλπιζαν ότι θα μπορούσε να διαπραγματευτεί μιάν πορεία ήπιας μετάβασης προς εκπλήρωση του σκοπού της, να αναγνωρίσει και να πείσει τους συνομιλητές του ότι η διοίκηση με τη σημερινή της μορφή δεν μπορεί να εφαρμόσει αυτά που αποφασίζουν σε μικρά χρονικά διαστήματα, να αναζητήσει οικ. πόρους από στρώματα που είναι στο απυρόβλητο (κατασευαστές και έμποροι κατοικιών, προμηθευτές του δημοσίου, εργολάβοι δημοσίων έργων, πολιτικούς νυν και πρώην, 14000 αάνθρωποι που χρεωστούν 49 δισ ευρώ περίπου κ. αλ) να σταματήσεις να χαρίζει κρατικούς πόρους και ασφαλιστικες εισφορές σε αεριτζήδες εργοδότες εξαιρώντας αυτούς που πράγματι επενδύουν, να ελέγξει τις τιμές προιόντων και υπηρεσιών, να σταμτήσει την επιβολη οριζόντιων τελων και οριζόντιων περιοπών μισθών και συντάξεων...

Δηλ αυτόν τον καιρό ροκάνιζε το χρόνο γιατί τα προβλήματα δεν είναι μόνο αυτά που αναφέρθηκαν.

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home