Monday, June 26, 2017

ΠΕΡΙ ΑΝΟΗΤΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...


συνέχεια από εδώ

εδώ

και εδώ

Οι δημόσιοι υπάλληλοι και οι υπάλληλοι ορισμένων ΔΕΚΟ θεωρούνται προνομιακό ακροατήριο των κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τους ανθρώπους χαμηλών τεχνικών γνώσεων και χαμηλών εισοδημάτων.

Οι πρώτοι διαπνέονται από την πεποίθηση ;ότι δεν θα περιοριστούν περαιτέρω οι αποδοχές τους και δεν θα υπάρξει κίνδυνος απολύσεων, διαθεσιμοτήτων και μετατάξεων οι δεύτεροι ίσως δεν αντιλαμβάνονται τον ταξικό χαρακτήρα της πολιτικής των κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. 

Οι πρώτοι φαίνεται ότι αγνοούν  ότι εντός του τρέχοντος έτους θα εφαρμοστούν οι αξιολογήσεις, οι μετατάξεις, οι διαθεσιμότητες, οι ιδιωτικοποιήσεις κρατικών οργανισμών και φυσικά απολύσεις.
Ανόητοι όλα αυτά έχουν ψηφιστεί και αποτελούν προαπαιτούμενα των επόμενων αξιολογήσεων.

Kαι οι πρώτοι και οι δεύτεροι και όχι μόνον αυτοί
- ανέχονται, αν δεν υποστηρίζουν, μια κυβέρνηση που καταρρέει υπό το βάρος των ακραίων μέτρων και που εξοντώνει αδυνάτους και εξαθλιωμένους ύστερα από δύο (2) μνημόνια,
- προσεγγίζουν τα όρια της ηλιθιότητας. Αφού ψήφισαν το Γενάρη του 2015 και ύστερα από ένα ψευδεπίγραφο δημοψήφισμα,τα  capitals control και το τρίτο χειρότερο όλων μνημόνιο για κοινοβουλευτική χώρα  ξαναψήφισαν το Σεπτέμβρη του 2015,
- αναζητούν "συνενόχους" και "συνυπεύθυνους"..

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home